OM VELTUFF®

VELTUFF® REAL WORKWEAR bygger på en grundläggande passion för kvalitet, funktionalitet och service. En konsekvent proaktiv dialog med såväl kunder som leverantörer och partners präglar vårt sätt att arbeta. Vi förstår marknaderna, vi observerar trenderna och vi ser för oss framtidens utmaningar. Det är så vi fortsätter att utveckla varumärket som sätter standarder för framtiden.
Varje detalj är designad, kontrollerad och korrigerad och tillverkningen av nya stilar börjar först när vi är övertygade om att passform, textil, tråd, dragkedja, knappar och allt annat är inget mindre än 100 % VELTUFF®-standard.


EGEN TILLVERKARE
Produktionslinjen är hjärtat i det vi gör och genom att se över stegen som ingår i tillverkningen av våra produkter får vi en bättre förståelse för eventuella problem som kan uppstå. Genom att ha en egen tillverkare kan vi uppskatta produktionstiden och därför veta exakt vilket datum våra produkter kommer att finnas i lager på våra lager.

VELTUFF® ÄR STOLT TILLVERKARE FÖR

Veltuff certified quality

CERTIFIERAD KVALITET

De flesta av våra produkter är Standard 100 av OEKO-TEX® och produktionslinjerna är både BCSI- och Sedex-godkända. Genom att välja OEKO-TEX® arbetskläder med STANDARD 100-märkning har varje enskild komponent i våra plagg testats för skadliga ämnen. Produkterna tillverkas därför av människor som känner sig trygga på sin arbetsplats och samtidigt som detta är en ansvarsfull produktion strävar vi också efter att vara innovativa och alla varor kvalitetskontrolleras alltid före leverans för att säkerställa våra höga standarder och certifieringar.

DIREKT TILL SLUTANVÄNDAREN

VI KLARAR UT MELLANMANDEN

Vi tror att direkt interaktion med våra kunder ger bästa möjliga service. Genom att inte använda en mellanhand levererar vi direkt till konsumenterna. Detta gör att vi kan ge en bättre kundsupport och kunskap om vad våra kunder vill ha och behöver – dessutom får vi uppleva våra kunders tillfredsställelse då de sparar både pengar och tid med denna tjänst.

The Veltuff way (Mob)

VI LEVERERAR HELA EUROPA

Sedan starten, i ett privat garage, ända fram till idag, har vi utvecklats till ett betydande internationellt företag med mer än tusen nöjda kunder över hela Europa.

Mer än 200+ engagerade medarbetare i Europa

12 kontor i 7 länder

Mer än 1000 beställningar behandlas dagligen