Det finns många frågor att ställa när man funderar på att investera i nya arbetskläder. Kolla in vår FAQ för att se om det finns svar på dina frågor. Alternativt är du välkommen att kontakta oss via e-post: customerservice.se@veltuff.com

Frakt

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 1100 SEK (750DKK).

Läs mer

Vår beräknade leveranstid är 1-3 arbetsdagar i Danmark (2-4 EU)

Vi strävar efter att skicka alla varor inom en dag efter att vi mottagit beställningen, och vår fraktverksamhet körs varje vardag. Våra leveranser bearbetas exklusivt av GLS, vilket säkerställer pålitlig och snabb leverans av dina varor.

Produkter

Vi förstår att du ibland ändrar dig, eller så ser en produkt inte riktigt ut eller passar som du förväntade dig när du köpte online. Om så är fallet och du vill ha en återbetalning, vänligen returnera alla oönskade produkter i ett helt återförsäljningsbart skick (med alla förpackningar, etiketter etc fortfarande intakt där tillämpligt) inom 30 dagar efter din ursprungliga beställning. Returadress: VELTUFF A/S Web Returns, Jydekrogen 18, 2625 Vallensbæk, Danmark. Alla returer sker på din egen kostnad (såvida inte överenskommits under vår 6 månaders garanti) och vi rekommenderar att du väljer en leverantör som erbjuder portobevis för din egen säkerhet.

Om du har mottagit en beställning som du vill returnera, följ dessa enkla steg för att påbörja din returprocess: Steg 1: Logga in på ditt konto Steg 2: Hitta din order När du är inloggad, leta upp den order som du vill returnera. Du hittar den i din orderhistorik. Steg 3: Begär en retur Klicka på alternativet att begära en retur för den order du vill returnera. Fyll i detaljerna i din begäran, inklusive anledningen till returen, och skicka in din begäran. Steg 4: Vänta på godkännande Efter att du har skickat in din returbegäran kommer vi att granska din begäran och vanligtvis svara inom 24 timmar. Om din retur godkänns, kommer du att få detaljerade instruktioner om hur och var du ska returnera din order. Steg 5: Följ returinstruktionerna Följ noggrant instruktionerna som tillhandahålls för att returnera din order. Detta inkluderar att skriva ut en fraktetikett, packa om varan och lämna den på ett fraktbolags plats. Steg 6: Bekräfta returen När du har skickat tillbaka varan, bör du få en bekräftelse på din retur från distributör. Se till att spara denna bekräftelse för dina egna poster.

När vi har mottagit dina produkter för återbetalning kommer paketet att kontrolleras och kvitteras tillbaka till lager av vårt returteam. När detta har slutförts kommer instruktionen att behandla den erforderliga återbetalningen att skickas till konton. Härifrån kommer den faktiska återbetalningen att slutföras och det kan ta ytterligare 2-3 dagar innan den visas på ditt konto igen. I den osannolika händelsen av avvikelser kommer vårt kundtjänstteam att kontakta dig via de uppgifter du angav tillsammans med din ursprungliga beställning.

Determining your size of workwear can be difficult. Here are some general tips:

  1. Take your measurements: Use a tape measure to measure your chest, waist, hips, and inseam depening on type of workwear.
  2. Check the size chart: Look up the size chart provided by Veltuff. Compare your measurements to the chart to determine your size.
    Find the size chart by clicking here.

B2B

Ja, absolut, kontakta vår kundtjänst om du är intresserad av ett B2B-avtal, så hjälper vi dig/din organisation att komma igång. Kontaktinformation:

E-post: customerservice.eu@veltuff.com

Telefonnummer: +45 43 75 75 11

Kundsupport

Vardagar 8:00-16:00 (CET)
+45 43 75 75 11

Skicka ett e-postmeddelande

Vi återkommer till dig inom 2 arbetsdagar.
kundservice.eu@veltuff.com