VELTUFF® FÖRSÖR HELA EUROPA

På VELTUFF levererar vi varor till hela Europa genom våra tre lager i Danmark, England respektive Frankrike. Härifrån behandlar vi mer än 1000 beställningar varje dag som levereras till de flesta länder i Europa

CERTIFIERAD ANSVARLIG PRODUKTION

Eftersom vi är ett internationellt arbetsklädersföretag med egna produktionslinjer tar vi vårt ansvar för en säker arbetsmiljö på fabrikerna på största allvar. Detta betyder. att majoriteten av våra produkter är certifierade enligt OEKO-TEX Standard 100. medan våra produktionslinjer är godkända av både BCSI och Sedex. Genom att uppfylla kriterierna för dessa certifikat deltar vi i att förbättra sociala och hållbara affärsmetoder.

OEKO-TEX® STANDARD 100-märkningen innebär att varje enskild komponent i plaggen har testats för skadliga ämnen.

Våra produkter tillverkas av människor som känner sig trygga på sin arbetsplats. Alla våra varor kvalitetskontrolleras före leverans för att säkerställa vår höga standard. Förutom att säkerställa en ansvarsfull produktion strävar vi alltid efter förbättring och innovation.

INHUS LOGOTRYCK OCH BRODERI

Dina anställda är värdefulla representanter för ditt företag. Vi ser till att dina arbetskläder representerar ditt företag på bästa möjliga sätt genom att applicera din företagslogotyp i dina företagsfärger. Vi har all utrustning internt och kan garantera att alla lagerföremål skickas inom 48 timmar, vilket kommer att profileras med din företagets logotyp vid behov.

LADDA NED VÅRT LOGOPLACERINGSBLAD

UTFORSKA VÅR HELT NYA KATALOG

Du kan upptäcka alla arbetskläder, skor och säkerhetsutrustning i vår katalog. Vi tillhandahåller ett brett utbud av stilar i vår omfattande katalog som kommer att göra arbetet under varje säsong mer bekvämt på grund av komforten, segheten och säkerheten.

LÄS NU

VELTUFF FÖRETAGSPRESENTATION


12.0000

Logotyptryck varje dag

12

Platser i Europa

7.000

Broderier varje dag

200+

Engagerade medarbetare

BLI EN VELTUFF®-KUND

Vi garanterar 48 timmars leverans av dina arbetskläder från våra distributionscenter (logotyp ingår), och du kan få leverans direkt på din byggarbetsplats vid behov! Vi erbjuder även in-house logotyptryck och broderi, 1-1 kundsupport för att säkerställa att du får precis vad du behöver. Våra Key Account Managers som täcker hela Europa och vårt kundtjänstteam hjälper dig alltid med ditt land och språk.

Skaffa din egen företagsbutik med hjälp av en företagskonsult

Ett skräddarsytt urval av ett uniformerat företagsklädssortiment

I ndiviuell Anställd inloggning med personlig budget för varje anställd

Vill du höra mer? Kontakta vår support mån-fre 08:00-16:00 (CET)

Telefon: +45 43 75 75 11

E-post: sales@veltuff.com

INTRESSERAD? Vänligen fyll i formuläret nedan