Här på VELTUFF® är vi stolta över att kunna brodera din logga med hög kvalitet på våra plagg. Vi är stolta över att vi producerar 7 000 broderier varje dag på våra två stora lager i Köpenhamn, Danmark och Northampton, England. Våra dedikerade team i hela verksamheten är stolta över att kunna garantera att din logga sys med omsorg och hög kvalitet. Vår arbetsstyrka består av mycket skickliga och utbildade maskinister som har broderat i över 20 år och kommer att fortsätta att göra det i många år framöver.
Vi använder Tajima broderimaskiner som gör att vi kan använda 4, 6, 8 huvuden vid 1 000 varv/min. Varje huvud kan ha upp till 15 färgtrådar.
VELTUFF® - Embroidery Machinist
Vad är broderi?
VELTUFF® - Tajima Embroidery Machine
Broderi är ett av de mest traditionella sätten att sätta en företagslogga på en mängd olika arbetskläder. Högkvalitativa resultat, med svårslagen textur och hållbarhet.
Broderi är perfekt för invecklade och minimalistiska mönster och är det perfekta valet för alla företag som vill skapa en elegant och professionell ensemble.
Fördelar
Kvalitetsfinish
Det färdiga resultatet av att brodera din logga på dina kläder ger ett professionellt utseende och är ett bra sätt att förbättra ditt varumärkesbyggande.
VELTUFF® - Veltuff Stitch
Varaktighet
Arbetskläder behöver vara hållbara och långvariga och en sydd logga slits inte. Vi ser till att sömmarnas livscykel överstiger livstiden för våra Hi-Vis arbetskläder, då vissa artiklar inte kan tvättas mer än högst 25 gånger.
Färgtrådar
På grund av våra många färgval kan vi garantera att dina loggor kommer att matcha färgen på trådarna exakt, vilket säkerställer konsekvens och att varumärket ser likadant ut på alla arbetskläder och webbplatser.
Anpassbar
Vår anpassningsförmåga att sy din logga på olika platser på plaggen är anledningen till att några av de största företagen i Storbritannien och Europa använder våra tjänster. Vi har optimerat det traditionella sättet med loggor placerade på ett plaggs vänstra bröst till att kunna designa byxfickor som passar för att ha en sydd logga på eller varför inte på sömmarna.
VELTUFF® - Logo Placement