Certified Quality- Responsible Production - VELTUFF® DK
Vi tar ansvaret för en säker miljö i våra fabriker på största allvar som ett globalt företag för arbetskläder med våra produktionslinjer.
Det innebär att majoriteten av våra produkter är Oeko-Tex® Standard 100-certifierade, och våra produktionslinjer är både BCSI- och Sedex-godkända. Genom att erhålla dessa certifikat bidrar vi till att främja sociala och hållbara affärsmetoder.


Genom att välja Oeko-Tex® arbetskläder med Standard 100-märkning säkerställer vi att alla komponenter i våra plagg har testats och behandlats mot skadliga ämnen. Produkterna tillverkas av ett team av högkvalificerade medarbetare som har utbildats och omhändertagits för att arbeta i en mycket säker miljö. Ansvarsfulla produktionslinjer är avsedda att fortsätta och sträva efter innovation och konsekvens för att säkerställa att dina plagg är säkra att bära.
För att se till att alla våra höga standarder och certifieringar uppfylls kontrolleras våra plagg alltid för kvalitetskontroll innan de skickas och igen när de anländer till våra depåer.
Mer om Oeko-Tex® Standard 100
Om ett textilplagg bär beteckningen STANDARD 100 kan du vara säker på att varje komponent i plagget, inklusive varje tråd, knapp och annat tillbehör, har testats med avseende på farliga föreningar och därmed är säker för mänsklig konsumtion. Flera kontrollerade och oreglerade föreningar som kan vara skadliga för människors hälsa ingår i testet. I många fall överskrider gränsvärdena för STANDARD 100 nationella och internationella bestämmelser.
För mer information klicka på HÄR
Vad är BCI
Bomull är en mycket eftertraktad förnybar naturresurs. BCI-standarderna garanterar att företagen skyddar odlings- och produktionsprocessen. BCI startade 2005 och är nu det största hållbarhetsprogrammet i världen. Intressenterna omfattar jordbrukare, rensningsföretag, spinnerier, leverantörer, tillverkare, varumärkesägare, detaljhandlare, organisationer i det civila samhället och regeringar. Hela 2 100 medlemmar deltar i BCI:s engagemang genom att utbilda jordbrukssamhällen i produktion och inköp av bomull.
För mer information, klicka på HÄR
Vad är Sedex?
Sedex är en världsledande medlemsorganisation för etisk handel med ett uppdrag att samarbeta med företag för att bevisa arbetsvillkoren i globala leveranskedjor.
Plattformen är ett onlineverktyg och en tjänst som hjälper företag att bedriva sin verksamhet på ett ansvarsfullt och hållbart sätt så att alla arbetstagare skyddas. Vi är oerhört stolta över att vara en av 60 000 medlemmar som arbetar kollektivt för att hantera våra sociala och miljömässiga resultat och fortsätta att förbättra våra arbetsvillkor i hela leveranskedjan.
För mer information, klicka på HÄR

Utvalda produkter

Full Zip Fleece Jacket - VELTUFF® DKFull Zip Fleece Jacket - VELTUFF® DK
Fleecejacka med hel dragkedja
+2
+1
Försäljningspris508 SEK
Protex1 Stretch Work Trousers - VELTUFF® DKProtex1 Stretch Work Trousers - VELTUFF® DK
Protex1 stretchbyxor
+1
Försäljningspris1 262 SEK